Esitetyt Post kuvat 4 Uusimmat elokuvat jotka ovat kaikki rahapelistä 840x477 - 4 Uusinta Elokuvaa, Jotka Kertovat Uhkapelaamisesta

4 Uusinta Elokuvaa, Jotka Kertovat Uhkapelaamisesta

Yksi parhaista tavoista arvostaa kasinopelaamista, on katsoa, miten se tehdään. Mutta se on helpompi tehdä, jos katsot sitä käyttämällä tehokkaampaa media, kuten elokuvia. Et ehkä tiedä paljon tästä asiasta, mutta on olemassa paljon elokuvia, jotka itse asiassa keskittyvät uhkapelaamiseen.

Jos haluat syvemmän tarkoituksen tälle vapaa-ajan aktiviteetille, saatat joutua katsomaan nämä uusimmat elokuvat. Ne eivät ole pelkästään uhkapelaamisesta; ne ovat peräisin tältä vuosisadalta, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on helppo ymmärtää niitä ja suhtautua niihin.

Esitetyt postikuvat 4 Uusimmat elokuvat jotka ovat kaikki noin Gambling Mollyn pelistä 150x150 - 4 Uusinta Elokuvaa, Jotka Kertovat Uhkapelaamisesta

Molly’s Game

Vuonna 2017 julkaistu Molly’s Game on elokuva nuoresta Olympialuokan hiihtäjästä, Molly Bloomista. Hän on ilmeisesti kasvot maailman eksklusiivisimman pokeripelin takana, johon on osallistunut paljon suuria pelaajia viime vuosikymmenen aikana. Ennen kuin FBI pidätti hänet keskellä yötä, tämä oli palvellut tähtiä, vaikutusvaltaisia henkilöitä ja liike-elämän ikoneita.

Esitetyt Post kuvat 4 Uusimmat elokuvat jotka ovat kaikki rahapelien keskittämisestä 150x150 - 4 Uusinta Elokuvaa, Jotka Kertovat Uhkapelaamisesta

Focus

Elokuva, jonka pääosissa ovat Will Smith ja Margot Robbie. Tämän elokuvan tarina on Smithin esittämästä huijarista, joka on ottanut Robbien esittämän oppilaan siipiensä suojaan opettaakseen hänelle tapojaan. Jossain vaiheessa, he ajautuvat romanttiseen kanssakäymiseen, mutta Smithin esittämä Nicky tuntee olonsa epämukavaksi ja joutuu lopettamaan heidän suhteensa.

Eronsa jälkeen he löytävät toisensa Buenos Airesista. Nicky oli suunnittelemassa hyvin vaarallista juonta ja Robbien esittämä Jess on jotenkin hänen tiellään. Jokin hänen sisällään sekoittaa häntä, mutta hän ei voi menettää keskittymistään tässä pelissä.

Esitetyt Post kuvat 4 Uusimmat elokuvat jotka ovat kaikki noin Gambling Mississippi Grind 150x150 - 4 Uusinta Elokuvaa, Jotka Kertovat Uhkapelaamisesta

Mississippi Grind

Ben Mendelsohn, jota uhkapeliriippuvuus ajaa, vie Ryan Reynoldsin mukanaan New Orleansiin suuntautuvalle matkalle, missä korkean panoksen pokeri oli käynnissä. Hän oli varsin vakuuttunut siitä, että Reynolds oli hänen onnenkalunsa ja hän saattaisi saada paljon rahaa, jos tämä olisi hänen mukanaan. He kuitenkin ystävystyivät ja oppivat joitakin asioita elämästä.

Esitetyt postikuvat 4 Uusimmat elokuvat jotka ovat kaikki uhkapelistä uhkapelistä 2014 150x150 - 4 Uusinta Elokuvaa, Jotka Kertovat Uhkapelaamisesta

The Gambler (2014)

Tämä on uudelleen filmatisointi aikaisemmin menestyneestä saman nimisestä elokuvasta. Tarina pyörii kirjallisuuden professorin ympärillä, joka on salaa iso uhkapeluri. Koska hän rakastaa riskien ottamista, hän meni ja löi vetoa koko rahamäärällä, jonka hän oli lainannut gangsterilta, ja jopa antoi vapaaehtoisesti elämänsä vakuudeksi.

Hänen dilemmansa alkaa, kun hänellä alkaa olla läheisempi suhde opiskelijaan. Ja nyt hän tietää, että hänen täytyy tehdä jotain saadakseen toisen mahdollisuuden, elääkseen elämäänsä tytön kanssa ja olla vapaa koronkiskureista.

Nämä elokuvat eivät välttämättä ole kaikki siitä, miten pelata, mutta ne keskittyvät siihen, mitä se voi tehdä sinulle ja mitä sinä voit saada siitä.