cards gfcbf9f1f7 1920 840x525 - 5 virhettä, joita sinun tulee välttää Texas Hold’em Pokerissa

5 virhettä, joita sinun tulee välttää Texas Hold’em Pokerissa

Jos haluat todella maksimoida mahdollisuutesi voittaa Texas Hold’em Pokerissa osoitteessa adventureamigos.net, sinun on ensin korjattava kaikki tähän mennessä tekemäsi virheet.

Siksi tänään puhumme joistakin tekemistäsi virheistä, niiden välttämisestä ja joistakin vaihtoehdoista, joita sinulla on.

Näytetään kortit

Jos sinulla on ainutlaatuinen pelityyli, korttien näyttäminen vastustajallesi voi olla älykästä peliä. Tämä suunnitelma kuitenkin usein epäonnistuu, jos vastustajasi ovat todella ammattilaisia. Tästä syystä varo, että kaikki vastustajasi voivat hyödyntää omaa taktiikkaasi.

Overcalling Pre-flop

On yleinen virhe, että pelaajat maksavat yli pienen taskuparin pre-flopissa. Se tehdään usein siksi, että halutaan tehdä suuria käteisrahaa. Tämä on kannattamatonta pitkällä aikavälillä, koska se on vähemmän todennäköistä kuin luulet.

Opi määrittämään bluffi

Jos osaat määrittää bluffin, voit selvittää seuraavan siirtosi. Voit esimerkiksi selvittää, onko kippaus tai maksaminen oikea tapa toimia.

Toisten nokkeluudesta pääseminen yli

On sanomattakin selvää, että pokeri on psykologinen peli, jossa joku yrittää aina tehdä temppuja sinulle. Velvollisuutenne on välttää psyykkyyttä ja olla luottamatta tunteisiin eikä ottaa niitä henkilökohtaisesti.

Arvoveto puuttuu

Arvovedot ovat tärkeitä osia hold’emin pelaamisessa. Se ei ainoastaan ​​lisää voittomahdollisuuttasi, vaan se lisää myös voittomarginaaliasi.

Huomaa, että nämä ovat vain viisi pokerinpelaajien yleisintä virhettä. Niitä on enemmän, ja sinun tulee olla varovainen sen suhteen, koska halusitpa siitä tai et, pieninkin virhe voi johtaa siihen, että menetät kaikki rahasi.